.

Hade de riktigt roligt igår! Först hade vi en jätte rolig och bra träning med Gymnastiken! Lärde mig Halvskruv och sträckt! Eller kan nästn halvskruv! Sen blev de hem och duscha och äta! Efter de cykla jag hem till Alva! Skulle sova över där med Hon, Moa och Mikaela! Vi kollade på skräck film och en annan som jag inte kommer ihåg vad den hette :P 
 
Skulle ha gått tillbaka men blev så trött! Ska  träffa Sandra senare så är nog hemma ett tag och bara tar de lugnt! 
 

-2012-07-20-

Ligger nu i sängen hemma hos Cajsa! Har inte så jätte kul men vad ska man annars göra nu? 
 
Dagen har varit rolig! Först träffade man Natalie i 1 timme ungefär, sen träffade jag Mikaela och hennes mamma på stan! Vi kikade runt lite smått och tog sen en fika på johanssons! Sen blev de att jag drog hem till Cajsa runt 4 tiden! Vi gick upp till mormor och åt glass!
 

-Do not let your enemies pressing you down all the way to the ground-


Gamla minnen

Sitter och går igenom gamla minnen, saker och kort i mitt rum! Fan hittade en dagbok där de stog om en kille på flera sidor! Ojojojojojojoj! Men men gammalt vela fall! Lever livet.
 
I morgon vette fan vad man ska hitta på men på kvällen blir de att träffa Cajsa för en lång promenad runt Sala! Justja, för 2 dagar sen firade jag och Cajsa 10 års vänskap förfan!! Grattis till oss!! 
 
Blir att sova snart kanske! Ska väll ta och fläta håret och fixa sig för natt! Puss till er som läser!
 
 
-Never let your friends choose who you gonna be-

Back to the business

Uppdateringen har sugit.. Har inte haft tid! men nu så! 
 
Kom hem från träningen för en stund sen och har sån himla träningsvärk i hela kroppen! Speciellt i benen eftersom vi tränade på split och spagat. Kom nästan ner på spagaten! 
I kväll kommer mamma hem från Norge! Blir runt halv 12 tror jag! 
 
SMILE!
 

Jä*la F***ing ........

aja som ni ser har jag inte bloggat på länge... De är för att blogg.se har hackat sönder för mig -.-'' Men nu äntligen går de! 
 
Som ni vet har jag ju kommit hem från grekland för 1 vecka sen! Brun blev man dock! Första dan va man ju tvingad av sig själv att sola hela dagen! Och de hade jag sagt att jag skulle göra hela veckan, men de slutade med att jag fick solexem, brändhårbotten och utslag... Men men.. 
 
Lite bilder från Grisland :D
 
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
                                        
Ja, dom bilderna precis ovanför är ju killarna i familjen! Jag har då inte en så jätte normal familj! Men vi är ju alla mongos i familjen Eriksson Törnblom! 
 

RSS 2.0