Bloggpaus

Tar en bloggpaus!!

Eurovision song contest!

Sitter och hejar på Loreen på eurovision song contest! Har varit med Sandra nästan hela dan så är jätte trött nu efter allt skratt!<3


bara för de kommer jag inte på någon rubrik....

Har setat och pluggat i mer än 3 timmar nu. Känns faktiskt ovärt att göra de när de är mer än 20+ ute.. Typ alla är på månsols och badar och här sitter jag. Kan inte bara läxor försvinnaaaaaa!??
Aja ska väll göra något skoj sen, tror jag?! Blir väll att sola eller hitta någon kompis att va med.

sleepyyyy

blir att sova nu!

Den sköna! (misstolka inte)

Sitter fortfarande i pyamas och klockan är 4! SKÖNT! Men ska väll snart ta och fixa i ordning mig till gymnastiken! Hoppas jag kan vara med för jag har sträckt mig i benet!
Blir kanske ett inlägg ikväll :P Kanske, kanske inte!

Ont i hela kroppen!

Blir ett mobil inlägg idag! Men igår va jag och Cajsa på disco där alla 7or va haha snacka om musik och party! Vi åkte dit till 9 ungefär och gick hem runt 12! Man fick så j**la ont i fötterna sen igår! Jag har fått inflammation i lilltån!

Blir att träna med dansen senare i dag om man orkar haha! Benen känns som spagetti!

 


-Naaaw va söt du är! ..........- NOT!?

Kom nyss hem från träningen! Vi tränade med en Elittränare idag! Var lite halvt nervöst om man gjorde bort sig inför han men han va väll schysst! Blir nu att käka popcorn och kolla på Eva och Adam :)!
Hojjs!

Godmorgon!

Vaknade runt 7 och somnade om... typiskt mig! Men man har ju en ursäkt, "det är ju måndag"! Den här veckan går vi bara måndag, tisdag så de är ju skönt! Sen blir de på torsdag att kanske testa på dansen igen. Sen på lördag sticker jag, Hanna och kanske Sara till västerås och shoppar avslutningskläder! Nej ska väll ta och fixa klart mig och åka nu!

Ny design!

Ny design nu då! Tack till Emma Fahlstörm!
Tryck på f5 om ni inte ser!
Ska prata med Mathilda på skype nu, sen blir de att sova :*

usch+usch=UUSSCCHH!!!!!

hatar verkligen tandläkaren.... inte för jag har något emot dom men vafan ska dom hålla på med mina tänder för?!
Aja, behövde få ut mina känslor där uppe....Va då hos tandläkaren i dag och drog ut 2 tänder och laga 1. Sen åkte jag med mormor och handla, fick med mig en B&J hem och njöt hela dagen!! Råkade glömma att den stog på bordet så den är väll B&J Yogurt nu..USCH!
Blir bad i morgon :P Fick min nya bikini idag! Typ Skrik rosa hahah! Snyggt om man blir brun!:D Ska väll ta och sova nu! Så jag inte somnar om i morgon!

 

ps: tryck f5!!


baby i was born this way!

Yees!! På Fredag eller Lördag får jag min efterlängtade design! Har väntat på den typ 1 månad nu :P Aja ledig i morgon efter som jag ska till The Dentist på morgonen... Ska dra ut 3 eller 4 tänder och laga 1.... USCH VILL INTE!!!! Men man måste väll..
I morgon fyller sötaste Mikaela år också! Blir ju fjortis! Grattis Gumman <3

Blir väll att ta lite te och kolla på Eva & Adam snart :)

Handvolt!

Kom nyss hem från Mathilda! Har varit där ända sen typ 4 :O Lärde mig handvolt och fixade lite detaljer! Ska ta och chilla lite nu och sen blir de att välja kläder till i morgon :)
-puss-kram-

Skola!

Sitter och tittar på mtv och tycker synd om mig själv (egoboost) nej men är inte på så jätte bra humör. Ska väll snart dra till tha school och ha orientering:P Orkar verkligen inte... Och jag får inte tag på Alva heller för jag har ju inte hennes nummer på min nya mobil! Så de blir väll ingen att ta sällskap med i dag, men kanske får tag på henne på vägen till skolan!
Ska nog ta och gå ner och ta ett glas oboy eller nått liknande :P
-

Ny header...

Blev en ny header men den är bara tillfällig! Väntar på en beställning!
Har setat på baksidan och solat lite i dag och man fick lite färg på magen och benen! Är 25+ hemma hos oss :O Nu blir de väll att sommaren har kommit! I morgon blir de skola! Skönt på nått sätt! :P Ska väll ta och städa rummet senare och grilla med familjen!
Bjuder på en bild!

RSS 2.0